Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звітували про результати роботи за 2018 рік у Волочиській районній філії Хмельницько обласного центру зайнятості

Дата: 01.02.2019 14:46
Кількість переглядів: 818

Фото без опису31 січня відбулася підсумкова нарада за результатами роботи Волочиської районної філії Хмельницької обласної служби зайнятості за 2018 рік та визначення приорітетних напрямків діяльності у 2019 році.

Заступник голови районної державної адміністрації Пендилюк Віталій Володимирович взяв участь у звітному заході. 

З результатами роботи у 2018 році з надання послуг клієнтам служби, як населенню так і роботодавцям, ознайомив заступник директора Волочиської районної філії Хмельницько обласного центру зайнятості Шелега О.О. Також він зупинився на роботі за напрямками працевлаштування, організації професійного навчання, громадських та інших робіт тимчасового характеру, надання послуг клієнтам служби, зокрема прийняття рішення щодо матеріального забезпечення.

У своєму виступі директор Волочиської районної філії Хмельницько обласного центру зайнятості Скиба О.П. проаналізував результати діяльності, визначив шляхи реалізації основних завдань до кінця поточного року в роботі, окреслив пріоритетні напрями роботи Волочиської районної філії Хмельницького ОЦЗ в сучасних умовах і на перспективу. Він наголосив, що на цей час завершуються реформаційні процеси служби зайнятості, впроваджуються інститути ,,кар'єрного радника" та послуги з рекрутингу. Наша робота спрямована на створення соціальної сервісної служби для клієнтів: роботодавцям – це якісний та швидкий добір кваліфікованих працівників, безробітним та шукачам роботи – сервісна підтримка сприяння їх зайнятості та розвитку професійної кар’єри. Основним пріоритетом у роботі служби зайнятості є клієнтоорієнтований підхід та рекрутингові засади, водночас забезпечується широка доступність послуг, зокрема, шляхом використання інформаційно-комунікаційних технологій, активізація надання профорієнтаційних послуг молоді. Також він наголосив на необхідності і надалі проводити спільні заходи служби зайнятості з роботодавцями за участю роботодавців, соціальних партнерів.

Окрема увага була зосереджена на питаннях та запобігання корупції у службі зайнятості.Фото без опису

Заступник голови Волочиської районної державної адміністрації Пендилюк В.В. ознайомив з перспективами соціально-економічного розвитку району та наголосив, що працюючи за новими вимогами служба зайнятості насамперед, забезпечує адресний підхід при наданні послуг та враховує індивідуальні потреби клієнтів. А турбота про людей, вирішення питання соціального захисту від безробіття в районі завжди були, є, і будуть головними завданням служби зайнятості і районної влади. Сьогодні перед нами постають нові завдання щодо оперативного реагування на стрімкі зміни попиту та пропозиції робочої сили, надання реальної допомоги населенню і роботодавцям. Тільки завдяки спільним зусиллям районної державної адміністрації, ОТГ, Волочиської районної філії Хмельницького ОЦЗ та роботодавців вдасться і надалі досягати позитивних результатів щодо зайнятості населення в районі.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Афанасьєва О.І. ознайомила присутніх з результатами роботи щодо надання адресних послуг роботодавцям у 2018 році.  

Про організацію роботи щодо професійного навчання безробітних на замовлення роботодавців у 2018 році та організації профорієнтаційної орієнтації розповів начальник відділу активної підтримки безробітних Кузьменко В.В.

Наприкінці було підведено підсумки наради та намічено пріоритетні напрями роботи на 2019 рік.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора