Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали газовиків району з професійним святом

Дата: 07.09.2018 14:37
Кількість переглядів: 821

Фото без опису

7 вересня в приміщенні Волочиської дільниці Красилівського  відділення  ПАТ «Хмельницькгаз»  відбулися урочисті збори працівників з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України.

Привітати працівників галузі прийшли заступник голови адміністрації Пендилюк В.В., голова районної ради Пазюк С.М.,голова Волочиської міської ОТГ Черниченко К.В. та помічник народного депутата Сергія Лабазюка Ряба В.С.

Фото без описуУрочисте зібрання розпочав директор Волочиської дільниці ПАТ «Хмельницькгаз»  Ковалюк В.П., який привітав свій колектив з професійним святом та розповів про перспективи роботи їхнього підприємства.

Керівництво району та міста привітали багаточисельний колектив газовиків Волочищини від себе особисто та від усієї громади району,  подякували спеціалістам за плідну працю, за ефективне обслуговування клієнтів, за високий рівень відповідальності, професіоналізм кожного працівника.Фото без опису

Кращих працівників відзначили  спільними грамотамирайдержадміністрації та районної ради, подяками від народного депутата С.Лабазюка, грамотами Волочиської міської ОТГ та цінними подарунками.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора