Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Круглий стіл «Легалізація заробітної плати та зайнятості населення»

Дата: 24.11.2018 14:22
Кількість переглядів: 787

 

Фото без описуБрак кваліфікованих працівників наразі є однією з найгостріших проблем ринку праці. Куди поділися фахівці, де шукати та як втримати кадри? Про це йшлося на засіданні «круглого столу», що відбувся 23 листопада 2018 року.

Тема засідання – «Легалізація зайнятості: проблеми та шляхи вирішення». Ініціатор заходу – Волочиський районний центр зайнятості. Участь в обговоренні взяли заступник голови районної державної адміністрації В. Пендилюк, начальник загального відділу  районної ради І. Степанюк, директор районної філії центру зайнятості О.Скиба, роботодавці району.

Мета цього заходу – вивчення економічної ситуації на ринку праці району, наявність інвестиційних проектів, можливостей відкриття нових підприємств та створення робочих місць для майбутньої співпраці роботодавців із службою зайнятості, в тому числі при працевлаштуванні громадян, які шукають роботу.

На завершення заходу учасниками засідання «круглого столу» було обговорено пропозиції та рекомендації присутніх та підведено підсумки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора