Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В. Лозовий: Доземний уклін Вам, хлібороби Хмельниччини!

Дата: 17.09.2018 14:19
Кількість переглядів: 1395

Фото без описуУ минулу суботу на Хмельниччині відбулася 31-а агропромислова виставка «Агро-Поділля 2018». Цьогоріч на подію було запрошено більше 450 учасників.


У вітальному слові голова облдержадміністрації Вадим Лозовий відзначив, що серед регіонів України Хмельниччина стабільно входить в десятку кращих по валовому збору зернових, займає четверте місце по кількості великої рогатої худоби, друге по кількості корів та вже традиційно перше місце по урожайності ранніх зернових культур.

В ході заходу Грамотою Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів та Асоціації сільськогосподарських підприємств області було нагороджено Володимира Песоцького – тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва ПП «Аграрна компанія 2004».

Під час виставки кожен з присутніх мав можливість оглянути новітню техніку для господарств, скуштувати та купити високоякісну продукцію вітчизняних товаровиробників. Також для відвідувачів було облаштовано велику кількість цікавих фотозон. Не обійшлося на виставці і без рекордів. Так, встановлено рекорд України за коровай розміром 5х5 метрів з 8700 мафінів, на якому зображена мапа області.

Районна державна адміністрація висловлює подяку Волочиській міській раді (Костянтину Черниченку), ПП «Аграрна компанія 2004» (Петру Лабазюку), ТОВ «Агробізнес» (Олегу Собуцькому та Олексію Ковалю), ТОВ «Птахофабрика Волочиська» (Віктору Атерлею), ТОВ ВКФ «Продрезерв» (Олександру Крисюку), Волочиському РайСТ (Віктору Слободянюку) та приватним підприємцям Анатолію Возію, Юрію Юрику, Юрію Бабичу за допомогу у формуванні районної тематичної експозиції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора