Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочисті збори, приурочені Міжнародному Дню людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2018 14:19
Кількість переглядів: 980

 

Фото без опису3 грудня у ЦКД «Гармонія» пройшли урочисті збори, приурочені

Міжнародному Дню людей з  інвалідністю.

На захід завітали представники органів державної влади та місцевого самоврядування, жителі району з обмеженими фізичними можливостями, громадськість.

Перед початком заходу громадяни даної категорії взяли учась у шахово-шашковому турнірі за підтримки благодійного фонду С.Лабазюка «Ми Поруч», переможці турніру отримали подарунки та медалі.

До присутніх зі сцени районного будинку культури звернулися Фото без описуголови Волочиського районного товариства інвалідів та громадської організації "Поклик серця".

Далі, до привітального слова було запрошено голову адміністрації В. Сергійчука.

Володимир Миколайович зосередив увагу присутніх на нагальних потребах людей з інвалідністю: питаннях працевлаштування та виділення належних коштів для лікування та реабілітації. Він закликав до активних дій та ініціативи з боку всіх членів організацій інвалідів, а також запевнив присутніх, що завжди стоятиме на захисті прав та законних інтересів людей з обмеженими можливостями.

Із побажаннями здоров'я, терпіння, оптимізму та людського Фото без описурозуміння до присутніх  звернулись голова районної ради Сергій Пазюк, міський голова Костянтин Черніченко. Окрім теплих побажань представники органів влади вручили найактивнішим членам районного товариства інвалідів спільні Грамоти районної державної адміністрації та районної ради, а також Грамоти Волочиської об’єднаної територіальної громади.

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора