Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з народним депутатом України Іриною Луценко

Дата: 13.03.2019 13:02
Кількість переглядів: 796

 

Фото без опису12 березня  2019 року,  з робочим візитом в районі побувала народний депутат України, представник Президента України у Верховній Раді Ірина Луценко. Ірина Степанівна спільно з головою облдержадміністрації Вадимом Лозовим провели  зустріч з жителями Волочиського району.

Зустріч з громадським  активом району відбулася в міському ЦКД «Гармонія». Розмова вийшла змістовною і глибокою.

Під час виступу І.Луценко відзначила позитивні наслідки процесу  децентралізації в Україні, значне посилення обороноздатності країни, збільшення обсягів залучених іноземних інвестицій в українську економіку, продовження  курсу на європейську інтеграцію. Народний депутат висловила сподівання, що українці подарують своїй державі  шанс залишатися в Європі  і з Європою, бути по – справжньому демократичною, а в найближчому майбутньому і економічно  потужною.

Ірина Степанівна, виступаючи перед присутніми, висвітлила питання перебігу пенсійної реформи, окреслила механізми здійснення монетизації субсидії, окреслила оптимістичні перспективи розвитку району в цілому та територіальних громад зокрема, і в свою чергу, теж акцентувала увагу на конкретних прикладах поступального розвитку сучасної України.

В ході зустрічі присутні піднімали  питання: продажу землі, монетизації субсидії, реформування закладів охорони здоров’я, а саме закриття ФАПів на селі та болючим залишається питання війни на Сході нашої держави.

Далі І.Луценко відвідала Волочиську ЦРЛ, поспілкувалася з медичними працівниками та відповіла на їхні питання.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора