Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Святкували працівники соціальної сфери

Дата: 07.11.2016 12:41
Кількість переглядів: 696

Фото без опису4 листопада, напередодні Дня працівника соціальної сфери України, соцпрацівники волочищини приймали вітання.

Урочистості з нагоди свята відбулись у малому залі ЦКД «Гармонія». З професійним святом соціальних працівників тепло привітали перший заступник голови райдержадміністрації О. Карун та голова районної ради С. Пазюк, які побажали їм міцного здоров'я, натхнення у роботі та щирої вдячності від людей. За сумлінну працю та з нагоди професійного свята посадовці вручили подяку облдержадміністрації, а також нагородили окремих працівників соціальної сфери спільними грамотами районної державної адміністрації і районної ради та цінними подарунками.   

Із щирими привітаннями, відзнаками та грошовими винагородами завітав до винуватців свята і Волочиський міський голова ОТГ К. Черниченко.

Фото без описуСлова привітань з нагоди професійного свята, найщиріші побажання здоров'я, добра, миру, гідної оплати праці від імені народного депутата України С. Лабазюка працівникам соціальної сфери передав його помічник, представник благодійного фонду «Ми поруч» В. Петрук та вручив на потреби управління соціального захисту населення райдержадміністрації від благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч», сертифікат на суму 6 тис. грн. для придбання оргтехніки, а окремим представникам галузі – подяки від благодійного фонду та грошові винагороди з нагоди свята.

У привітальному слові начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації О. Партика, побажав натхнення у роботі, вдячності від людей, затишку у родинах та мирного неба над головою.

Того дня із цінними подарунками, грамотами та подяками до соцпрацівників на свято завітали також представники Війтовецької та Наркевицької селищних рад ОТГ та ТОВ «Волочиськ – агро».

А свій подарунок із пісень та танців, який забезпечив усім учасникам урочистостей гарний, святковий настрій, подарували працівники центру культури та дозвілля «Гармонія» та інші аматори художньої самодіяльності району.

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора