Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання оргкомітету до Дня Соборності України

Дата: 11.01.2019 12:38
Кількість переглядів: 848

Фото без опису День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві. Під керівництвом заступника голови Підволочиської райдержадміністрації Н.Білика за участі заступника голови Волочиської адміністрації В.Пендилюка, заступника Волочиського міського голови О.Клімової, з метою належної підготовки  та відзначення в районі Дня Соборності України, 10 січня, відбулося засідання організаційного комітету у Підволочиській райдержадміністрації. 

 Учасники зібрання обговорили формат і порядок проведення заходу, проведення культурно-мистецької програми. Окреслено ряд інших організаційно практичних аспектів проведення заходу.

Як зазначили учасники зібрання  - головні ідеї, які хочемо закласти у відзначенні Дня Соборності України, 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки - це єдність українських земель й українського народу, виховання патріотизму на героїчних прикладах історії України.

 

 

Джерело: http://www.oda.te.gov.ua/pidvolochyska/ua/news/detail/174018.htm


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора