Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

26 квітня Україна та весь світ згадують жахливу за наслідками та найбільшу в історії людства техногенну катастрофу – вибух четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС

Дата: 26.04.2018 12:30
Кількість переглядів: 1351

 

Фото без описуСьогодні жителі Волочиського району вшанували пам'ять тих, хто постраждав під час Чорнобильської аварії. З площі Центральної керівники району і міста, чорнобильці та члени їх сімей, представники трудових колективів, установ, організацій та підприємств, молодь району скорботною ходою пройшли та поклали квіти до пам’ятника жертвам Чорнобильської трагедії у сквері Меморіалу Слави.

Про участь жителів  району у ліквідації наслідків катастрофи присутнім повідав голова Волочиської районної організації СЕП «Союз. Чорнобиль. Україна», депутат  районної ради, ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС М.Габак.

Помічник народного депутата України С.Лабазюка В.Петрук подякував ліквідаторам за їх мужність та вручив подарунковий сертифікат на екскурсійну поїздку.

Фото без описуПрисутні схилили голови у хвилині мовчання та разом з отцем Миколаєм у спільній молитві помолились за усіх жертв цієї трагедії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора