Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання організаційного комітету з нагоди відзначення в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 25.01.2019 12:29
Кількість переглядів: 924

Фото без описуСьогодні під керівництвом голови райдержадміністрації В.Сергійчука, за участю керівників управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, представників Волочиської, Війтовецької та Наркевицької ОТГ, спілки ветеранів війни в Афганістані відбулось засідання організаційного комітету з нагоди відзначення в районні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Щорічно, 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця пам’ятна дата приурочена до роковин виведення радянських військ з Афганістану у 1989 році. Крім афганців в цей день вшановують і інших військових, які брали участь у різних війнах в часи СРСР та незалежної України. 

На засіданні оргкомітету було обговорено та затверджено план районних заходів з підготовки та проведення даного свята.

Так, 6 -8 лютого у ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей» відбудуться турнір з футзалу пам’яті В. Войцехівського та кубок району з волейболу, приурочений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого 2018 року, за участю трудових колективів підприємств, організації району та громадськості, заплановано провести ряд районних заходів, а саме о 10:30 - хода з площі Центральної до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям; 10:50 - покладання квітів та о 11:30 – офіційна урочиста частина у великому  залі міського ЦКД «Гармонія».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора