Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Святкували День села

Дата: 14.11.2016 12:28
Кількість переглядів: 580

Фото без описуДванадцятого листопада у селі Ріпна було людно. День села – це ще один привід зібратися разом, згадати тих, хто народився і виріс у рідному селі. Цього дня громади сіл Ріпна і Сербинів, напередодні храмового свята Косьми і Даміана Асійських, відзначали День села. Цього року свято розпочалося з того, що у селі отець Роман освятив новоспоруджений пам’ятний знак спаленим, розстріляним односельцям та тим хто не повернувся з фашистської неволі.

Урочистості продовжилися у сільському клубі. Зі сцени прозвучав реквієм та згадали всіх нащадків тих невинно спалених людей. Всім присутнім було продемонстровано фото-слайд з інформацією численних загиблих від рук фашистів у селі.

З вітанням до присутніх звернувся голова Волочиської райдержадміністрації В. Сергійчуквідзначив окремих громадян за сумлінну працю відзначив спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради іцінними подарунками.

Староста села, Аліна Мельничук, щиро привітала та подякувала всім тим, хто не байдужий за ідею та організацію створення пам’ятного знаку. Прозвучали найщиріші побажання, поетичні та музичні подарунки у виконанні школярів та дошкільнят села, аматорів художньої самодіяльності та працівників міського Центру культури і дозвілля «Гармонія».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора