Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 30.05.2017 12:22
Кількість переглядів: 454

Фото без опису30 травня 2017 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Віталія Пендилюка відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

В засіданні взяли участь представники управлінь та відділів райдержадміністрації, освіти, управління соціального захисту населення.

На порядок денний засідання було винесено питання: надання дозволів на здійснення правочинів стосовно нерухомого майна, доцільності позбавлення батьківських прав батьків, що ухиляються від виконання своїх обов'язків відносно дітей, усунення перешкод у спілкуванні з дітьми одним з батьків, що проживає окремо та встановлення днів та годин зустрічей з ними.

Всі питання порядку денного були, попередньо, ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації. У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень.

З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей і  взяті на контроль до їх повного виконання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора