Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі у 2018 році Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 95-ї річниці утворення Волочиського району

Дата: 03.05.2018 12:22
Кількість переглядів: 371

Фото без опису3 травня під керівництвом голови райдержадміністрації В.Сергійчука відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі у 2018 році Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 95-ї річниці утворення Волочиського району.

Під час даного засідання було обговорено ключові аспекти виконання плану заходів, а також конкретні завдання щодо підготовки до святкувань.

 Так,  9 травня о 8:30 відбудеться формування колони на перехресті вулиць Пушкіна та Незалежності, після того о 09:40 на площі Центральній розпочнеться урочистий святковий концерт приурочений Великій Перемозі.

  «Жоден ветеран чи учасник війни на має бути забутим. З урахуванням подій, які зараз відбуваються в Україні, це свято є  особливо актуальним. Ми повинні приділити увагу вшануванню ветеранів, аби вкотре підкреслити той факт, що суспільство визнає та цінує їх величний подвиг», -  зауважив голова адміністрації Володимир Сергійчук».

25 травня 2018 року за сприяння та ініціативи народного депутата України С. Лабазюка  відбудуться урочисті заходи та зустріч поколінь з нагоди 95-ї річниці утворення Волочиського району.  

Свято розпочнеться о 14.00 год. у великому залі Волочиського міського центру культури та дозвілля «Гармонія» з урочистої частини, виступів  керівників району, міста, народного депутата України С.Лабазюка, нагородження ювілейними медалями, почесними грамотами, подяками. Цікавими та змістовними будуть доповідь та показ фільму про історію Волочиського краю. Урочиста частина завершиться тематичною концертною програмою за участю солістів та творчих колективів району.

Проаналізувавши ряд організаційних питань, Володимир Миколайович надав присутнім відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора