Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новий рік розпочався плідно

Дата: 05.01.2018 12:21
Кількість переглядів: 479

Фото без описуСьогодні, 5 січня в акушерсько-пологове відділення Волочиської центральної районної лікарні з приємною місією завітали голова районної державної адміністрації Володимир Сергійчук та міський голова Костянтин Черниченко, де і привітали маму новонароджених близнюків Марію Кучменко, мешканку міста Волочиськ.  Варто зазначити, що хлопчики Ярослав та Олександр народились 3 січня 2018 року. Очільники району та міста зичили здоров'я та благополуччя родині Кучменко та вручили цінні подарунки з нагоди народження малюків.

В ЦРЛ протягом  2017 року прийнято 325 пологів, народжено 157 хлопчиків та 169 дівчаток.

У 2017 році за благодійні кошти фонду народного депутата С.Лабазюка «Ми поруч» проведено капітальний ремонт другого поверху відділення.

Фото без описуАкушерсько-гінекологічну допомогу жінкам надають 6 лікарів акушер-гінекологів, які володіють навичками, необхідними для надання невідкладної допомоги матері та дитині.

У відділені функціонує 2 індивідуальних пологових зали, 7 індивідуальних післяпологових палат, 3 з яких поліпшеного планування.

Безперечно, це свідчить про те, що лікарня розвивається, надаючи населенню все кращі медичні послуги. Акушерсько-гінекологічне відділення є один із пріоритетних підрозділів Волочиської центральної районної лікарні. Про високий рівень довіри до закладу свідчить і той факт, що його обирають для лікування не лише жителі міста та нашого району, а й сусіднього району.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора