Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Організаційний комітет з підготовки та відзначення в районі у 2019 році Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України

Дата: 10.04.2019 12:14
Кількість переглядів: 1151

10 квітня під керівництвом голови райдержадміністрації В.Сергійчука відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі у 2019 році Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України.

Під час даного засідання було обговорено ключові аспекти виконання плану заходів, а також конкретні завдання щодо підготовки до святкувань.

   «Нікому не потрібно пояснювати, наскільки важливе це свято з урахуванням тих подій, які зараз відбуваються в Україні, воно є  особливо актуальним. Ми повинні також приділити увагу вшануванню ветеранів, аби вкотре підкреслити той факт, що суспільство визнає та цінує їх величний подвиг», -  зауважив голова адміністрації Володимир Сергійчук.

Учасники організаційного комітету активно висловлювали свої пропозиції та бачення святкування у 2019 році Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України. Зокрема, були розглянуті питання щодо організації святкової ходи, проведення мітингу, покладання квітів, святкового концерту,  відвідувань учасників війни за місцем проживання, організації охорони громадського порядку, забезпечення медичного супроводу та інше. Проаналізувавши ряд організаційних питань, Володимир Миколайович надав відповідні доручення.

     Так  9 травня о 9:30 відбудеться формування колони на перехресті вулиць Пушкіна та Незалежності, після того о 10:40 у сквері Меморіалу Слави розпочнеться урочистий святковий концерт приурочений Великій Перемозі.

Підводячи підсумки засідання оргкомітету, Володимир Миколайович відзначив: «Жоден ветеран чи учасник війни на має бути забутим. Ми повинні зробити все для того, аби наші дорогі ветерани почували себе переможцями не лише в такий пам’ятний день, а й щодня».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора