Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підведено підсумки розвитку спорту району у минулому році та обговорено перспективи на майбутнє

Дата: 27.01.2017 12:12
Кількість переглядів: 505

Фото без опису26 січня у малому залі засідань районної державної адміністрації відбулась робоча нарада із представниками спортивної галузі району під керівництвом голови райдержадміністрації В. Сергійчука.

У заході також взяли участь заступники голови райдержадміністрації О.Карун та В.Пендилюк, Волочиський міський голова ОТГ К. Черниченко, Наркевицький селищний голова ОТГ Л. Гула, заступник Волочиського міського голови С. Івченко, голова постійної комісії районної ради з питань сім'ї, молоді, спорту та туризму І. Бойчук, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, Волочиської міської ради, помічник народного депутата України С. Лабазюка В. Петрук, представники благодійного фонду народного депутата України С. Лбазюка «Ми поруч», представники галузі спорту Війтовецької та Наркевицької ОТГ, а також поважні гості: перший віце-президент Федерації легкої атлетики України В. Рудюк та президент Хмельницької обласної Федерації легкої атлетики О. Прокопов.

Фото без описуНа порядок денний наради було винесено питання «Підсумки проведення спортивних та фізкультурно-оздоровчих заходів на території району у 2016 році та перспективи розвитку галузі на 2017 рік».

Розпочав нараду голова райдержадміністрації В. Сергійчук, зазначивши, що влада на місцях повинна дбати про розвиток спорту у районі та кожному населеному пункті, зокрема, і наголосив, що неабияку підтримку розвитку галузі спорту у нашому районі надає народний депутат України С. Лабазюк та його благодійний фонд «Ми поруч». Володимир Миколайович також зазначив, що під час наради потрібно детально обговорити план проведення різноманітних спортивних та фізкультурно-оздоровчих заходів на 2017 рік, аби потім із представниками благодійного фонду «Ми поруч» погодити можливість фінансування ними тих чи інших заходів.

Голова райдержадміністрації надав слово поважним гостям - першому віце-президенту Федерації легкої атлетики України В. Рудюку та президенту Хмельницької обласної Федерації легкої атлетики О. Прокопову, які зазначили, що розвиток спорту у нашій державі, областях та районах є дуже важливим і влада на місцях повинна приділяти цьому значну увагу. Крім того, вони звернули увагу на те, що у кожному районі повинен бути гідний стадіон, інші спортивні споруди, щоб діти та молодь мали змогу повноцінно займатися спортом, а також наголосили, що доцільно було б один раз, або двічі на тиждень проводити по усіх школах району відкриті уроки, під час яких би пропагувався здоровий спосіб життя та ознайомлювали дітей із різними видами спорту.

Далі коротко про розвиток спорту у районі, проблеми та досягнення у цій галузі розповіли: завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації В. Веретюк, тренери із різних видів спорту району М. Кравченко, О. Гончарук, В. Івасечко, Р. Шевцов, директор Волочиської ДЮСШ відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради ОТГ В. Керепко, методист з фізичної культури та спорту відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради ОТГ О. Приймак, керівник фізичного виховання ДНЗ «Промислово-аграрний професійний ліцей» І. Курдибаха, голова постійної комісії районної ради з питань сім'ї, молоді, спорту та туризму І. Бойчук, інструктор спорту Наркевицької селищної ОТГ Л. Крупська, відповідальна за галузь фізичної культури та спорту Війтовецької селищної ОТГ О. Муляр.

Окрім доповідей про досягнення у галузі спорту впродовж 2016 року та пропозиції із даного питання на наступний рік, тренери та інші представники спортивної галузі району висловили щирі слова вдячності народному депутату України С. Лабазюку та його благодійному фонду «Ми поруч», а також іншим благодійникам за фінансову допомогу у галузі спорту, яку вони надали впродовж 2016 року та висловили надію, що і в майбутньому вони не «відвернуться» від питання розвитку спорту у Волочиському районі.

Деякі виступаючі також висловили зауваження та пропозиції щодо розвитку спорту у районі у майбутньому, поділились своїм баченням вирішення окремих проблемних питань.

Підвів підсумки наради голова райдержадміністрації В. Сергійчук, зазначивши, що для розвитку району потрібно працювати усім разом і тоді спільними зусиллями, за допомогою благодійників та, особливо, народного депутата України С. Лабазюка і його благодійного фонду «Ми поруч», вдасться досягти якнайкращих результатів, хоча, як зазначив голова райдержадміністрації, волочиські спортсмени, разом із своїми тренерами і так показують гарні результати у спортивній галузі.

На завершення заходу до усіх присутніх звернувся помічник народного депутата України С. Лабазюка, представник благодійного фонду «Ми поруч» В. Петрук, який запропонував усі зауваження, пропозиції та побажання, які були озвученні на нараді опрацювати, детально обговорити, а потім усім разом визначитися, що спільними зусиллями можна втілити у життя, а що ні. Володимир Олександрович, наостанок, зауважив, що Сергій Петрович не просто бажає виділити кошти на розвиток спорту у районі, а хоче, аби ці кошти були використані дійсно раціонально та принесли якнайбільше користі спортивній галузі району та, особливо, його населенню, яке б мало змогу займатися спортом, досягати поставлених цілей та просто бути здоровими, адже усім відомо, що спорт – запорука здоров'я, а здорова нація – це сильна держава.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора