Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У РАМКАХ АКЦІЇ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

Дата: 30.03.2017 12:09
Кількість переглядів: 557

Фото без описуНа виконання спільного розпорядження голови районної державної адміністрації та районної ради від 23.02.2017 року № 149/17 «Про проведення в районі щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів» у населених пунктах Волочиського району з 1 березня по 16 квітня поточного року у рамках вищезгаданої акції будуть проведені дні благоустрою.

Так, 29 березня перший заступник голови  райдержадміністрації О.Карун разом з працівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації організували прибирання закріпленої території.

Метою проведення дня благоустрою стало забезпечення чистоти і порядку в районному центрі та населених пунктах району після зими.

Загалом у районі вжито ряд заходів щодо приведення у належний санітарний стан смуг відведення автодоріг загального користування та прилеглих територій, ліквідовуються несанкціоновані та неконтрольовані звалища у зонах відпочинку, проводиться благоустрій кладовищ та братських могил.

Фото без описуБлагоустрій населених пунктів району не обмежиться рамками вищезазначеної акції. У районі й надалі здійснюватиметься робота по благоустрою та впорядкуванню території.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора