Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управлінням фінансів проведено нараду з питань впровадження ПЦМ та виконання місцевих бюджетів за 9 місяців 2018 року

Дата: 25.10.2018 12:07
Кількість переглядів: 1002

Фото без опису24 жовтня 2018 року управлінням фінансів районної державної адміністрації проведено нараду з головними бухгалтерами головних розпорядників коштів районного бюджету та сільських рад. На нараді Фото без описурозглянуто ряд питань, зокрема:

1. Застосування програмно-цільового методу планування та виконання місцевих бюджетів та перспективи його запровадження у Волочиському районі у 2019 році.

2. Про дотримання вимог чинного законодавства щодо своєчасного проведення до завершення 2018 року закупівель енергоносіїв з врахуванням окремих норм Закону України «Про ринок електричної енергії»

3. Про стан виконання дохідної та видаткової частини місцевих бюджетів за 9 місяців  2018 року, основні завдання щодо завершення бюджетного періоду та особливості складання проектів місцевих бюджетів на 2019 рік.

В.о. начальника управління фінансів Смиц А.О. зазначив, що ефективне управління видатками бюджету є важливою частиною бюджетної політики. Програмно-цільовий метод є дієвим інструментом, який забезпечує планування та виконання бюджету на середньострокову перспективу, орієнтований на досягнення мети відповідно до встановлених  пріоритетів. Запровадження ПЦМ на рівні місцевих бюджетів дасть змогу значно підвищити ефективність використання бюджетних механізмів для досягнення стратегічних цілей держави у бюджетній сфері.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора