Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови райдержадміністрації з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2018 16:03
Кількість переглядів: 461

 

Шановні жителі Волочиського району!

9 Травня це – особливий день. День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні завжди буде для нас уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу.

У цей славний день, ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками. 

Cвята пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.

У роки боротьби з фашизмом, люди показали приклади масового героїзму та відданості своїй Батьківщині. Це було на фронті, коли воїни безстрашно йшли у бій і, не замислюючись, жертвували життям. Це було в тилу, коли жінки та підлітки, не зважаючи на труднощі, забезпечували фронт всім необхідним, зберігали економічну стабільність держави в неймовірно важких умовах. Подвиг військових років залишається вічним прикладом для всіх майбутніх поколінь.

У цей урочистий день схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях - тих, чиє життя забрала війна, хто після Перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку, не долюбив, так і не побачив своїх ненароджених дітей. 

Вічна їм ,світла пам’ять. Минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг.

Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора