Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДОСТАВЛЕНО ГУМАНІТАРНИЙ ГРУЗ

Дата: 13.04.2017 12:02
Кількість переглядів: 523

Минулого тижня, напередодні світлого свята Воскресіння Христового, вже вкотре Волочиська громада відправила вантаж для військовослужбовців.

Ті, хто стоїть на передовій та захищають нас, чи не найбільше потребують підтримки. Для них головне не те, що привезуть, а те, що про них не забувають тут.

Допомогу  отримали військовослужбовці, які несуть службу у населених пунктах: Соледар, Лисичанськ, Новоайдар, Щастя.

Фото без описуГуманітарний вантаж був сформований із продуктів харчування, ліків та медикаментів, засобів гігієни, одягу, а також запчастини до автомобілів, та іменні передачі для військовослужбовців. Для підняття бойового духу та настрою наших захисників їм було передано великодні паски та  дитячі малюнки.

Усі ці речі для військових передав голова районної ради С.Пазюк.

Фото без описуБійці щиро вдячні за моральну і матеріальну підтримку, турботу та зворушливі подарунки всім небайдужим жителям Волочиського району

Зокрема Волочиській міській (голова Черниченко К.), Війтовецькій та Наркевицькій селищним (Голови Степанюк І., Гула Л.), сільським громадам району, які активно долучилися до збору великодньої допомоги.

 Фото без описуГуманітарна місія відбулась завдяки благодійникам, а це: Благодійний фонд народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч» (президент В.Лабазюк), ПП «Аграрна компанія 2004» (директор, депутат районної ради П.Лабазюк), ТОВ АФ «Подільська зернова компанія»(виконавчий директор В.Королюк), Центральна районна аптека № 11 (в.о. завідувача Н.Пукало),  КП ТМ «Тепловик» (директор М.Білик), приватні підприємці Л.Ліпінська, О.Сікора, М.Габатель, Ю.Смик, О.Мельник, М.Попеску, депутати обласної ради В.Чубар, А.Саланський , С. Зозуля, депутати районної ради І. Бойчук, М.Габак, В.Новосад, М.Микуляк.

Будемо і надалі разом підтримувати наших бійців-земляків, наближати омріяну перемогу!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора