Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

 Їхній дух незламний, а подвиг безсмертний

Дата: 20.02.2019 11:54
Кількість переглядів: 746

День пам'яті Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Пам'ятний день встановлено указом Президента України  11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.  

Так, сьогодні біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні відбувся мітинг-реквієм, покладання квітів та молитва за загиблими.

Віддати шану патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави прийшли очільники району, представники громадських об'єднань, трудових колективів підприємств, організацій, військовослужбовці та громадськість міста.

Присутні поклали квіти до пам’ятного знака Героїв Небесної Сотні. 

Священнослужителі відправили поминальну панахиду за загиблими. 

Ми пам'ятаємо... Їхній дух незламний, а подвиг безсмертний, який накреслив шлях до мирного життя, формування ціннісного ставлення до суспільства та держави. Ми завжди будемо пам'ятати їх, це наша історія та події про які ми будемо розповідати нашим нащадкам.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора