Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до святкування Дня захисника України

Дата: 03.10.2018 11:49
Кількість переглядів: 743

Фото без опису3 жовтня під керівництвом першого заступника голови адміністрації О.Каруна відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до святкування Дня захисника України.

Учасники оргкомітету висловили пропозиції щодо організації заходів з вшанування захисників нашої держави, які у різні часи з гідністю виконували та виконують і нині свій громадянський обов’язок.

Заходи з нагоди Дня захисника України заплановано провести 12 жовтня о 11.45, а саме з площі Центральної колона у складі військових, ветеранів Другої світової війни, воїнів АТО, воїнів інтернаціоналістів, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, працівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, трудових колективів організацій та підприємств району, представників громадських організацій та політичних партій, громадськості пройде урочистою ходою до Меморіалу Слави. Після чого відбудеться покладання квітів до Меморіального комплексу Другої світової війни, пам’ятника героям АТО, воїнам землякам загиблим в Афганістані, пам’ятних знаків ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС та Героям Небесної Сотні.

Заплановано проведення виставки військової техніки на центральній площі міста, проведення урочистостей у міському ЦКД «Гармонія», а також проведення тематичних заходів в освітніх закладах та бібліотечних установах району.

6 жовтня о 17.00  відбудеться  шахово-шашковий турнір, учасниками якого будуть бійці АТО, а 11 жовтня о 14.00 до Дня захисника України у приміщенні ДНЗ "Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей" відбудеться турнір з волейболу Волочиського району.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора