Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під керівництвом голови адміністрації Володимира Сергійчука відбулося засідання круглого столу з представниками бізнесу «ВЛАДА І БІЗНЕС - ПАРТНЕРИ».

Дата: 10.07.2018 11:49
Кількість переглядів: 647

 

Фото без опису9 липня в малому залі райдержадміністрації під керівництвом голови адміністрації Володимира Сергійчука відбулося засідання круглого столу з представниками бізнесу на тему «ВЛАДА І БІЗНЕС - ПАРТНЕРИ», в якому взяли участь народний депутат України С. Лабазюк, голова районної ради С.Пазюк, начальник Волочиського відділення Красилівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби України в Хмельницької області А. Саланський, начальник відділу обслуговування громадян Волочиського сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області С. Дмитрук, начальник Волочиського районного центру зайнятості О. Скиба, голови об’єднаних територіальних громад, сільські голови, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники агроформувань, підприємств, установ та Фото без описуорганізацій району усіх форм власності, представники малого та середнього бізнесу в кількості 65 чоловік.

Розпочинаючи засідання круглого столу голова районної державної адміністрації В. Сергійчук зазначив, що зустріч ініційована для налагодження конструктивного діалогу з представниками бізнесових кіл і присвячена обговоренню проблемних питань, обміну досвідом та напрацюванню спільних рішень, які сприятимуть стабільному соціально-економічному розвитку району в майбутньому.

На засіданні виступив начальник управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Юрій Марущин, який проінформував присутніх про стан соціально-економічного розвитку Волочиського району у І півріччі 2018 року.

Далі до слова було запрошено заступника начальника Фото без описуінспекції - начальник Волочиського відділення Красилівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби України в Хмельницької області Анатолія Саланського виступ, якого стосувався сумлінної сплати податків та збільшення доходів до місцевих бюджетів. Кожна гривня податку із заробітної плати, що надійде до бюджету, впливає на забезпечення виплат пенсій сьогоднішнім пенсіонерам, малозабезпеченим сім’ям, розвитку інфраструктури, реалізації інвестиційних проектів, наданню якісної медичної допомоги та вирішенню багатьох інших важливих питань соціально-економічного розвитку нашого району, зазначив Анатолій Миколайович.

В свою чергу народний депутат України С. Лабазюк додав, що ми маємо всі можливості для того, щоб використовувати свій потенціал в повну міру на благо Фото без описугромад та нашого краю. 
Потрібно відходити від позиції «моя хата скраю» і проявляти ініціативу на місцях. Сподіваюсь, що подібні зустрічі будуть проводитись і в майбутньому для того щоб разом напрацювати формулу співпраці влади і бізнесу, яка б сприяла соціально-економічному піднесенню наших громад.

В обговоренні взяв участь голова Волочиської ОТГ К. Черниченко, який наголосив на необхідності сплати податку з доходів фізичних осіб юридичними особами за місцем здійснення їх господарської діяльності.

Підсумовуючи робочу зустріч голова районної державної адміністрації подякував усім присутнім за плідну співпрацю, дотримання вимог чинного законодавства України, свідому громадянську позицію та зазначив, що влада завжди відкрита до конструктивного діалогу. Володимир Сергійчук наголосив на важливості подальших спільних дій влади та бізнесу з подолання на території району практики порушень законодавства про працю, "тіньової оренди землі" та несплати земельного податку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора