Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. 

Дата: 22.03.2018 11:43
Кількість переглядів: 422

22 березня 2018 року заступник голови  адміністрації В.Пендилюк провів засідання комісії з питань призначення (відновлення)соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. 

Робочою групою було проведено обстеження умов проживання внутрішньо переміщених осіб , які отримують пенсії, з метою перевірки фактичного місця проживання внутрішньо переміщених осіб. Відповідно до даних  поданих робочою групою на розгляд комісії прийнято рішення про продовження соціальних виплат п’яти внутрішньо переміщеним особам, які фактично проживають на території району та призупинити виплату  3 громадянам,  які на момент проведення обстежень за адресами вказаними, як місце постійного проживання були відсутні та на протязі  шести робочих днів не  з’явились в управління соціального захисту населення райдержадміністрації для ідентифікації особи внутрішньо переміщених осіб.

Крім того семи громадянам призначили адресну допомогу, як внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора