Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волочиській ЦРЛ - 85 років

Дата: 17.10.2017 11:27
Кількість переглядів: 636

 

Фото без опису

У жовтні місяці свій 85-річний ювілей святкує Волочиська центральна районна лікарня. Це не просто ювілей, в якому вмістилася ціла епоха, це час самовідданої праці людей, які присвятили себе медицині.

Ювілей лікарні – це ювілей кожного її працівника – це свято тих, хто присвячує своє життя благородній праці – турботі про життя і здоров'я людини та тих, хто це забезпечує.

13 жовтня, щоб привітали працівників закладу та його ветеранів, на урочисте зібрання завітали народний депутат України С.Лабазюк, перший заступники голови райдержадміністраці О.Карун та заступник голови райдержадміністрації В.Пендилюк, голова районної ради С.Пазюк, депутат обласної ради А.Саланський, Волочиський міський голова К.Черниченко та голова Війтовецької ОТГ  І.Степанюк.

Відкрив святковий захід головний лікар лікарні, депутат обласної ради В.Чубар. Він здійснив короткий екскурс сторінками історії діяльності медичного закладу та  щиро подякував усім працівникам лікарні та її ветеранам за сумлінну працю, відданість справі та високий професіоналізм. Віктор Миколайович висловив слова щирої подяки  народному депутату України С.Лабазюку  та його благодійному фонду "Ми поруч", керівництву району та міста, усім спонсорам, які завжди підтримують медичний заклад, допомагають лікарні оновлюватися та розвиватися. Присутнім було презентовано книгу про Волочиську центральну районну лікарню, яку видали до ювілею закладу.

Поважні гості привітали усіх учасників святкового зібрання.  Колективу було вручено грамоту обласної ради,медичному  закладу бажали  розвитку і оновлення, а медичним  працівникам міцного здоров'я, сімейного достатку та благополуччя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора