Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди Дня державної служби України

Дата: 24.06.2019 11:24
Кількість переглядів: 727

 

21 червня 2019 року напередодні відзначення Дня Конституції України та з нагоди Дня державної служби в залі засідань райдержадміністрації відбулися урочисті заходи. Відзначення професійного свята державних службовців розпочалося звучанням та виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання в пам'ять про героїв, що загинули на Сході країни.

З нагоди свята гостей привітали голова районної державної адміністрації Володимир Сергійчук та голова районної ради Сергій Пазюк.

Вітаючи присутніх зі святом, голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук наголосив на тому, що державний службовець - це особлива професія і нелегка праця, яка потребує самовідданості, фаховості, бажання служити людям.

Володимир Миколайович побажав усім міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту й затишку у родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень.

Окремих працівників державної служби було нагороджено спільними грамотами райдержадміністрації, районної ради та цінними подарунками

Щирі вітання з нагоди свята висловили  міський голова К.Черниченко, заступник  Війтовецької селищної ради О.Воробйова, голова Наркевицької ОТГ Л.Гула, керівник громадської приймальні благодійного фонду народного депутата України С.Лабазюка «Ми Поруч» В.Ряба, голова райкому профспілки працівників державних установ України В. Веретюк та заступник генерального директора ТОВ Група компаній «VITAGRO» В. Сліпчук. 

Творчі номери подарували державним службовцям обдаровані вокалісти району.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора