Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУВСЯ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ В.ПЕНДИЛЮКОМ У ПОПОВЕЦЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ

Дата: 11.11.2016 11:22
Кількість переглядів: 694

Фото без опису10 листопада заступник голови районної державної адміністрації В.Пендилюк зустрівся із жителями Поповецької сільської ради. Звертались громадяни до Віталія Володимировича з питаннями щодо виділення земельних ділянок під ведення особистого господарства, ремонту відрізку дороги у с. Попівці, встановлення освітлення, придбання мікрофонів для потреб Поповецької ЗОШ. Усі звернення, скарги та пропозиції жителів Поповецької сільської ради Віталій Володимирович взяв під особистий контроль, пообіцяв вивчити усі питання і допомогти у їх вирішенні.

У рамках виїзного прийому громадян Віталій Пендилюк відвідав ФАП у с.Попівці, поспілкувався із медичними працівниками щодо забезпечення лікарськими засобами та готовністю до надання медичної допомоги.

Також заступник голови районної державної адміністрації відвідав бібліотеки, будинки культури, школи, дошкільні заклади, заклади охорони здоров’я у с.Купіль та с.Холодець. По завершенні робочого візиту населеними пунктами сільських рад Віталій Володимирович зробив зауваження сільському голові Холодецької сільської ради про неналежний зовнішній вигляд приміщення сільської ради та ФАПу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора