Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено нараду щодо забезпечення пожежної безпеки та реагування на надзвичайні ситуації під час проведення виборів Президента України у 2019 році

Дата: 06.03.2019 11:09
Кількість переглядів: 731

Фото без опису6 березня під керівництвом голови адміністрації В.Сергійчука проведено нараду щодо забезпечення пожежної безпеки та реагування на надзвичайні ситуації під час проведення виборів Президента України у 2019 році.

У нараді взяли участь голова районної ради С.Пазюк; перший заступник голови адміністрації О.Карун; начальник Волочиського сектору ЦЗ ГУ ДСНС у Хмельницькій області О.Штанькевич; головний лікар ЦРЛ В.Чубар.

Обговорено питання щодо якості приведення в належний протипожежний стан та проведення обстеження виборчих дільниць та об’єктів виборчого процесу; визначення місця розташування пожежних постів для забезпечення первинного реагування.

Володимир Миколайович зауважив, що особливу увагу потрібно зосередити на інформуванні голів територіальних виборчих округів щодо стану пожежної та техногенної безпеки. Обов’язковим є чергування на об’єктах, розташування виборчих дільниць особового складу підрозділів Волочиського сектору ЦЗ ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Також, на нараді обговорено взаємодію з підрозділами поліції із визначенням спільного порядку для забезпечення належних заходів безпеки під час виборів та діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора