Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди професійного свята приймали вітання рятувальники

Дата: 14.09.2018 11:31
Кількість переглядів: 817

Сьогодні, у приміщенні малого залу ЦКД "Гармонія" відбулися урочистості з нагоди професійного свята - Дня рятувальника,  свята сильних, мужніх і відважних людей, які надійно стоять на сторожі життя й безпеки громадян, захищають природні багатства та матеріальні цінності від проявів стихії і техногенних катастроф.

Привітати працівників  прийшли перший заступник голови адміністрації Карун О.В., голова районної ради Пазюк С.М., голова Волочиської міської ОТГ Черниченко К.В., помічник народного депутата Сергія Лабазюка Ряба В.С., представник групи компаній "Вітагро" Івченко С.І.

Урочисте зібрання розпочав начальник сектору ЦЗ ГУ ДСНС в Хмельницькій області Штанькевич О.П., який привітав свій колектив з професійним святом та побажав присутнім усіх гараздів.

Керівництво району та міста привітали багаточисельний колектив від себе особисто та від усієї громади району,  подякували відповідальним спеціалістам за плідну працю, сумлінне виконання своїх посадових обов'язків, оперативність і готовність завжди прийти на допомогу та відвернути біду.  

Кращих працівників відзначили  спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради, подяками від народного депутата С.Лабазюка, грамотами Волочиської міської ОТГ та цінними подарунками.

Міцного Вам здоров’я, добробуту, родинного щастя, сил та успіхів у вашій сповненій тривог та небезпек службі, нових сил та натхнення у щоденній праці задля підвищення безпеки громадян України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора