Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників

Дата: 27.10.2017 10:51
Кількість переглядів: 619

Фото без описуЦей день було встановлено Указом Президента України № 836 від 20.10.2009 року з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.

Сьогодні, 27 жовтня у районі відбулися меморіальні заходи з нагоди відзначення 73-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

Так, у місті Волочиськ розпочались  заходи з меморіальної ходи колони, яку  формували керівництво району та міста, ветерани, представники структурних підрозділів районної державної адміністрації, районної та міської рад, представники трудових колективів установ, підприємств та організацій району, громадськість.

Фото без описуКолона  прямувала з площі Центральної до парку Слави, де відбулось покладання квітів до Меморіалу Слави. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять співвітчизників загиблих на окупованій території, у концтаборах, на фашистській каторзі, усіх полеглих у боротьбі за честь і свободу України.

У виконанні хору ветеранів прозвучала пісня «Стоять обеліски».

Сьогодні  ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни котрі дожили до цих світлих днів. Уславлюємо тих хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.Фото без опису

Фото без описуУкраїнці ніколи не забудуть про цю трагічну сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Районна державна адміністрація висловлює безмежну вдячність ветеранам війни, учасникам бойових дій за все вистраждане, пережите і звершене.

Бажаємо вам доброго здоров'я, щастя, миру та добробуту ваши родинам.

Фото без опису

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора