Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено нараду з силовиками

Дата: 11.07.2017 10:47
Кількість переглядів: 667

Фото без опису7 липня в кабінеті голови районної державної адміністрації В.Сергійчука проведено нараду за участю народного депутата України С.Лабазюка, начальника головного управління поліції в Хмельницькій області, генерала поліції третього рангу М. Семенишина, начальника управління внутрішньої безпеки ДВБ в Хмельницькій області, полковника поліції В.Домчука, голови районної ради С.Пазюка, міського голови К.Черниченка, начальника Волочиського ВП Городоцького ВП, підполковника поліції В.Козярука, заступника начальника Городоцької місцевої прокуратури Ю.Туза.

На порядку денному заслухано звіт начальника Волочиського ВП Городоцького відділу поліції ГУНП України у Хмельницькій області В.Козярука про підсумки роботи очолюваної ним структури за І півріччя поточного року.

Віталій Вікторович поінформував, що в районі діє проект «Сусідська допомога», проводяться ряд заходів спрямованих на підтримання належного стану громадського порядку в районі, протидію злочинам у сфері грального бізнесу та незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. Ураховуючи перелік здійснених оперативно-профілактичних заходів за звітний період, на території обслуговування не допущено таких тяжких та особливо кримінальних правопорушень, як очевидне умисне вбивство, вимагання. Також підполковник поліції ознайомив із заходами превентивної діяльності та проблемними питаннями, що потребують вирішення, а це рекомендувати ОТГ та сільським радам району розглянути на засіданнях виконкомів питання про дотримання діючого законодавства з питань продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв неповнолітнім, торгівлі спиртними напоями у торгових точках після 22 години.

Фото без описуУ ході наради велася розмова про формування подальших планів  спільних заходів на найближчий період, обговорювалися шляхи подальшої співпраці.

Наприкінці засідання голова райдержадміністрації В.Сергійчук зазначив, що ці питання постійно перебувають на контролі в керівництва району. Надано доручення підготувати відповідні листи на ОТГ та сільські ради.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора