Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Солодкий результат: Наркевицьким цукровим заводом вироблено 100 тис. тонн цукру

Дата: 29.12.2017 10:27
Кількість переглядів: 548

Фото без описуВиробництво цукру – один з найскладніших і найбільш витратних процесів у переробній галузі сільського господарства. Попри те, що для рентабельності цукрових заводів необхідні чималі фінансові вкладення, недешево вирощувати й саму сировину для майбутніх солодких кристалів. Особливо коли плани руйнують погода та ринок, як сталося цьогоріч.


В поточному році на ТОВ «Наркевицький цукровий завод» проведено реконструкцію та заміну окремих елементів обладнання, а у вересні завершено освоєння 100 млн. грн. капітальних інвестицій в проекті з будівництва нової лінії з виробництва гранульованого жому, що дало можливість створити додатково 30 робочих місць. Так, введено в експлуатацію жомосушарний комплекс, гранулятор та склади зберігання сухого жому. Це дозволить виробляти додатково до 25 тис. тонн гранульованого жому на рік, зокрема, для експорту на ринок КНР, який став доступним після отримання сертифікаційних дозволів.

Гарна подія відбулася на заводі 28 грудня, зокрема, з початку сезону сокодобування (з 02 вересня 2017 р.) перероблено 688,3 тис тонн буряків та вироблено 100,5 тис. тонн цукру.


За матеріалами управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора