Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання колегії районної державної адміністрації

Дата: 20.12.2018 10:26
Кількість переглядів: 1009

Фото без опису19 грудня під керівництвом голови районної державної адміністрації Володимира Сергійчука проведено засідання колегії районної державної адміністрації за участю членів колегії та запрошених керівників установ і організацій району та структурних підрозділів райдержадміністрації.

На порядок денний виносилися питання:

1.      Про схвалення проекту районного бюджету на 2019 рік та прогноз районного бюджету на 2020 - 2021 роки– доповідав в.о начальника управління фінансів райдержадміністрації А.Смиц;

2.     Про  стан погашення заборгованості, підвищення рівня заробітної плати та легалізації трудових відносин в районі звітув начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації О.Партика;

3.    Про  план роботи районної державної адміністрації на ІV квартал 2018 року поінформувала присутніх начальник відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадскісьтю апарату адміністрації Ю. Комаровська; 4. Про виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 28.11.2013 року № 895/2013-р «Про стан розроблення та оновлення містобудівної документації»  прозвітував завідувач сектору містобудування, архітектури, будівництва та регіонального розвитку райдержадміністрації О. Тимофіїв.

Заслухавши доповідачів та співдоповідачів учасники засідання активно обговорювали актуальні питання життєдіяльності району, внесли пропозиції та зауваження, які будуть враховані при підготовці відповідних розпоряджень і доручень за підсумками колегії.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора