Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співпраця з потенційним інвестором

Дата: 27.12.2016 18:55
Кількість переглядів: 490

Фото без опису27 грудня під головуванням т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного відбулася робоча зустріч з представниками компанії VERBIO VereinigteBioEnergie AG (Німеччина) разом з компанією OZONE Investment LLC.


Участь у робочій зустрічі взяли представники департаментів агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів, управління житлово-комунального господарства, відділу містобудування та архітектури облдержадміністрації, Головного управління держгеокадаcтру в області та ПАТ «Хмельницькобленерго».

 Нагадаємо, що перша робоча зустріч з даного питання відбулася 8 грудня 2016 року, на якій учасники обговорили перспективи реалізації інвестиційного проекту з будівництва заводу з виробництва біометану із соломи у Хмельницькій області.

На сьогоднішній нараді учасниками визначено технічні характеристики земельних ділянок можливих для розміщення заводу з виробництва біометану із соломи у Хмельницькій області. Наразі представники компанії оглянули дев’ять земельних ділянок у Волочиському, Дунаєвецькому, Славутському, Красилівському та Ярмолинецькому районах.

 Представниками компанії VERBIO VereinigteBioEnergie AG представлено документи, що підтверджують відсутність шкідливого впливу на навколишнє середовище при спалюванні соломи та наголошено на використанні тільки живих бактерій, адже в результаті переробки сировини утворюється гумус, який в подальшому може використовуватися у сільському господарстві.

В свою чергу Олег Вікторович відмітив, що обласна державна адміністрація зацікавлена у залучені таких інвестиційних об’єктів та реалізації новітніх високоефективних технологій на теренах області, оскільки дані проекти тільки сприятимуть інвестиційній привабливості краю та забезпечення населення додатковими робочими місцями.


За матеріалами сайту Хмельницької ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора