Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови райдержадміністрації В.Сергійчука з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим

Дата: 30.12.2018 09:53
Кількість переглядів: 1153

                                                       Шановні жителі району!

                             Від щирого серця вітаю Вас із прийдешнім Новим роком та світлим Різдвом Христовим!

Ми стоїмо на порозі Нового, 2019 року. Рік, що минає, приніс для нас багато цікавих подій, успішних проектів та вдало реалізованих планів. Я впевнений, що прийдешній рік стане для Волочиського району – роком досягнень, а для кожного мешканця – роком стабільності.

Бажаю здоров’я і добробуту кожній родині, тепла у серцях і достатку в оселях. Нехай прийдешній рік здійснить Ваші добрі надії і прагнення, буде щедрим на добрі справи, незабутні враження, дарує тепло рідних сердець, здійснення творчих задумів та мрій. Нехай ці чудові зимові свята будуть радісними та щедрими, додадуть наснаги, життєвих сил, гарного настрою, веселої вдачі та оптимізму, а Різдвяна зірка осяє життєвий шлях надією та благодаттю. 

Рік, що минає, видався для українського народу непростим, проте цей період життя зумів згуртувати українців, був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, додав нам упевненості та сил змінити країну на краще! Рік прийдешній несе нам нові виклики, які, упевнений, ми разом успішно подолаємо завдяки згуртуванню зусиль і наполегливій праці.

Щасливого Нового року та веселих Різдвяних свят! 

Голова районної державної адміністрації

Володимир Сергійчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора