Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнська екологічна акція "Посади дерево миру" пройшла в Волочиському районі

Дата: 03.04.2017 09:51
Кількість переглядів: 501


Фото без опису31 березня, у рамках всеукраїнської екологічної акції "Посади дерево миру" в Волочиському районі відбулася висадка біля 800 дерев різних порід (200- дуба, 500-бука, 100 - сосни).

Держслужбовці райдержадміністрації, працівники районної ради та міської ОТГ приєдналися до даної акції. Насадження ошатно розмістилися на схилах пагорбів за населеним пунктом с. Поляни.

«Акція «Посади дерево миру» є безстроковою і її мета – привернути увагу населення району до екологічних проблем, підвищити інтерес щодо бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну. Акція покликана не лише озеленити в різних куточках нашу країну, а й крок за кроком долучати кожного з нас до порятунку природи та особистого внеску в її розвиток. Фото без описуЗгодом дерева, які ми висадили приймуться та зазеленіють. І, сподіваюся, принесуть такий довгожданий мир", - зауважив голова райдержадміністрації В.Сергійчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора