Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань державної підтримки розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства в районі

Дата: 27.11.2018 09:47
Кількість переглядів: 760

Фото без описуВ понеділок, 26 листопада 2018 року, в приміщенні райдержадміністрації відбулося засідання комісії з питань державної підтримки розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства в районі.

На розгляд комісії було представлено документи ПП «Аграрна компанія 2004» та ФГ «Кедр 9», передбачених для отримання компенсації витрат понесених у 2018 році на посадку саджанців яблуні та волоського горіха.

Голова комісії, перший заступник голови райдержадміністрації Олег Карун повідомив присутніх, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 15 липня 2005 р. № 587 (зі змінами) та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 20.03.2018 року № 151, суб’єктами господарювання подано документи на проведення часткової компенсації вартості саджанців згідно затверджених нормативів витрат. В ході засідання було відмічено достовірність представлених документів, в т.ч. підтверджуючих документів про витрати на придбання саджанців яблуні і волоського горіха та перераховані нормативи витрат відповідно до наказу Міністерства.

В результаті виїзного обстеження на місце посадки за межами сіл В. Жеребки та Яхнівці, прийнято рішення комісії надіслати до Міністерства аграрної політики та продовольства України зведені відомості про фактичні витрати та попередні обсяги компенсації, висновки за результатами проведення виїзної перевірки, акти про фактичний обсяг виконаних робіт та витрат.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора