Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо зростання вартості проїзду в автобусах

Дата: 28.12.2016 09:46
Кількість переглядів: 642

Фото без описуВ районі здійснюють перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування на приміських маршрутах два автотранспортні підприємства ТОВ "АТП "Престиж", ПП "Волочиськтранс" та фізична особа - підприємець Олійник В.М.


Перевізники виконують умови укладених договорів, забезпечують регулярний рух автобусів на всіх маршрутах, не допускають зривів рейсів без поважних причин.

На підставі постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року №240 «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. №1548», розпорядження голови облдержадміністрації від 10 липня 2015 року №303/2015 «Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 02.04.2015 №149/2015-р» повноваження органів виконавчої влади щодо регулювання цін (тарифів) відмінені. Тарифи на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, на приміському сполученні формуються виходячи із власних фактичних витрат перевізників і цін ринку.

Тому керівники автотранспортних підприємств надіслали листи в райдержадміністрацію, якими повідомили, що з метою якісного надання послуг пасажирам та збереження маршрутної мережі району збільшили вартість проїзду в автобусах, шляхом підвищення тарифу з 0,54 грн. до 0,65 грн. за 1 пасажиро-кілометр.  

Районна державна адміністрація, як «Організатор перевезень» просить з розумінням поставитися до такого незначного підвищення вартості проїзду в автобусах.


За матеріалами управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора