Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. 

Дата: 16.05.2017 16:40
Кількість переглядів: 475

Фото без опису16 травня 2017 року заступник голови  адміністрації В.Пендилюк провів засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. 

Робочою групою комісії за поданням Хмельницького об’єднаного управління пенсійного фонду в Хмельницькій області  було проведено обстеження умов проживання внутрішньо переміщених осіб, які отримують пенсії в даному управлінні з метою перевірки фактичного місця проживання внутрішньо переміщених осіб. Відповідно до даних  поданих робочою групою на розгляд комісії прийнято рішення про продовження соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам 19 громадянам, які фактично проживають на території району та призупинити виплату  2 громадянам, які на момент проведення обстежень, за місцем постійного проживання були відсутні та на протязі  шести робочих днів не  з’явились в управління для ідентифікації особи, як внутрішньо переміщеної.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора