Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Волочиському районі відзначили День працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2018 09:39
Кількість переглядів: 769

 

Фото без описуЩедрий на свята останній місяць осені подарував нам – День працівників сільського господарства – професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, опори країни.

Так, 16 листопада в ЦКД «Гармонія»  відбулися  урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Це свято зібрало керівників агроформувань, невтомних трудівників полів і ферм, організаторів сільськогосподарського виробництва, заслужених працівників сільського господарства. Адже сюди з’їхалися з усіх сільськогосподарських підприємств району – кращі з кращих.

У фойє «Гармонії» усім учасникам урочистостей була представлена  виставка ужитково-прикладного мистецтва.

Урочиста частина свята розпочалась із вшанування хвилиною мовчання усіх тих, хто ціною власного життя захищав та захищає нашу Батьківщину.

Фото без описуІз професійним святом тих, хто пов’язав свою професійну діяльність із сільським господарством привітали голова райдержадміністрації В.Сергійчук та голова районної ради С.Пазюк,  які побажали трударям міцного здоров’я, родинного затишку та мирного неба над головою. З нагоди свята, окремих представників галузі сільського господарства голови райдержадміністрації та районної ради В. Сергійчук та С. Пазюк нагородили грамотами та цінними подарунками.

Працівників сільського господарства із професійним святом привітав і Волочиський міський голова ОТГ К. Черниченко, який крім привітань, окремим представникам галузі вручив Фото без описуФото без описувідзнаки та цінні подарунки.

До привітань трударів села, із врученням грамот, подяк та цінних подарунків долучилися також голови Війтовецької та Наркевицької селищних рад ОТГ І. Степанюк та Л. Гула.

Найщиріші привітання та побажання від народного депутата України С. Лабазюка працівникам сільського господарства, з нагоди їх професійного свята, передав помічник народного депутата С.Лабазюка, представник благодійного фонду «Ми поруч»  - В. Ряба, яка вручила представникам галузі подяки та грошові винагороди.

Фото без описуСвято було пронизане нотками щирості, добра, поваги і безмежної вдячності за невтомний труд, уроки людяності, мудрості та життєвого досвіду ветеранів аграрного сектору, які теж були присутні в залі.

Для нагороджених та усіх присутніх прозвучали музичні вітання від працівників ЦКД «Гармонія», вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості, працівників та вихованців Волочиської дитячої школи мистецтв, представників Війтовецької та Наркевицької ОТГ та інші.

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора