Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІТАННЯ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ З НАГОДИ 8 БЕРЕЗНЯ!

Дата: 06.03.2018 09:32
Кількість переглядів: 630

 

                            Шановні жінки Волочиського району!

Сердечно вітаю Вас із прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем!

Наблизилося перше весняне свято і дуже символічно, що воно присвячене саме Вам, жінкам та осяяне чарівністю жіночності. Це свято пробудження природи, а саме жіночим покликанням є дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса.

Жінка-мати, берегиня сімейного вогнища, вірна супутниця-дружина, сестра, бабуся, подруга – всі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. Жінка – уособлення затишку, роду, продовження життя. І свято 8 Березня є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Ми схиляємось перед Вашим головним талантом – віддавати найкращі якості близьким людям. Саме Ви оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради Вас, в ім'я Вашого щастя і любові відбуваються  великі діяння і повсякденні справи.

Без жінки уявити наш світ неможливо. Тому за всіх часів найтепліші слова були присвячені саме жінці.

 У це чудове свято від усієї душі бажаю Вам щастя. Нехай там, де Ви з'являєтеся, розквітають усмішки і лунають компліменти. Нехай весна живе у Вашому серці щодня.

 Низький уклін вам, дорогі Жінки!

               З повагою,

голова адміністрації              

Володимир Сергійчук

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора