Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

І знову доставлено гуманітарний груз

Дата: 16.11.2016 09:30
Кількість переглядів: 677

Цими вихідними,  вже вкотре, громада Волочиського району відправила вантаж для військовослужбовців у зону АТО. 

З самого початку конфлікту на сході жителі з Волочиського району їздять з благодійною місією в зону АТО. Сотні тонн гуманітарного вантажу доставлено українським військовим та мирному населенню.

 Фото без описуДопомогу, яка  складалася з автозапчастин, мастильних матеріалів, коліс для автомобілів, тари для води, продуктів харчування, взуття та одягу отримали військовослужбовці, які несуть службу у населених пунктах Гродівка, Селідове, Авдіївка, Бахмут та Балаклія.

Висловлюємо слова подяки усім, хто долучився до збору вантажу, а  саме: благодійний фонд народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч», ПП «Аграрна компанія 2004» (генеральний директор, депутат районної ради П. Лабазюк),ТОВ АФ «Подільська зернова компанія» (заступник директора Королюк В.В.), Волочиське РайСТ (голова В.Слободянюк), ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей» (директор В.Дорох), депутат обласної ради С.Зозуля, депутати районної ради В.Сенюк, І.Бойчук, приватні підприємці Л.Ліпінська, О.Сікора, В.Возій, О.Мельничук, Н.Муравська, В.Павенський. Ю.Серкіз, працівник районної ради О.Махніцький, який власним транспортом  доставляв вантаж до військовослужбовців у зону АТО.

Адже, завдяки сільним зусиллям  нам вдасться перемогти і відстояти власну країну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора