Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ство­рен­ня сі­мей­них ферм на селі

Дата: 09.07.2019 09:18
Кількість переглядів: 399

 

Фото без описуНа території області успішно розпочала роботу ком­па­нія «Ук­рМіл­кІнвест», яка спеціалізується на ство­рен­ні сі­мей­них ферм.

ТОВ «УкрМілкІнвест» - це холдингова компанія, яка допомогла відкритися на Хмельниччині уже шістьом фермам. І саме представники цієї компанії здійснюють тех­нічний та тех­но­ло­гіч­ний суп­ро­від ді­яль­нос­ті сі­мей­них ферм на всіх ета­пах: від роз­робки про­ек­ту фер­ми до під­трим­ки її по­точ­но­го фун­кці­ону­ван­ня. Крім цього, сі­мей­ні фер­ми в майбутньому ста­нуть осе­ред­ка­ми міс­це­вих ко­опе­ра­ти­вів, які будуть організовувати збір мо­ло­ка у селян.

Компанія «УкрМілкІнвест» допомагає створювати сімейні ферми від 10 голів корів до 50. На будівництво ферми виділяється 50 тис.грн, і на обладнання 80 тис.грн. а також на придбання ВРХ – 10 голів на суму 180 тис.грн.

     ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ;

  1. Інвестиції в обладнання (доїльний апарат, гумові коврики, автоматизовані поїлки, системи  вентиляції та освітлення) – з 80 тис.грн. власник ферми повертає 40 тис.грн, протягом 4-х років рівними частинами, інші 40 тис.грн – безповоротна допомога.
  2. Інвестиції ВРХ 180 тис.грн. надаються на умовах 15 відсотків річних з щорічним погашенням рівними частинами протягом 4-х років.
  3. Інвестиції в будівельні роботи 50 тис.грн – повертаються за рік без відсотків.

            Власник сімейної ферми має змогу продавати цільне молоко проекту за ціною на 1 грн. більшу від ціни молокозаводу для населення, що дає додатковий дохід від кожної корови близько 10 тис.грн. на рік.

            Термін окупності ферми становить 2,5 роки.

            Компанія з власником ОСГ підписує угоду на 4 роки, забезпечує супровід ведення господарства, консультації ветеринарного, зоологічного характеру, бухгалтерські та юридичні послуги безкоштовно.

            Надає в оренду безоплатно танк-охолоджувач та аналізатор молока.

            Адреса підприємства: 35342, Рівненська обл., Рівненський р-н, с. Біла Криниця, вул. Садова, 1а. Контактні особи: Сергій Чернієнко, менеджер з розвитку: 067 400 0338, smf.khmelnytskyi@gmail.com Ірина Патик, координатор: 068 206 3396, smf.patyk.iryna@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора