Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 18.11.2016 09:04
Кількість переглядів: 659

Фото без описуШановні трудівники, ветерани, заслужені працівники сільськогосподарського виробництва!

Щиро і сердечно вітаю вас з Днем працівників сільського господарства.

Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже від результатів роботи аграрної галузі вирішальною мірою залежить соціально-економічне становище країни та її регіонів, продовольча безпека, потужність і сила нашої держави.

Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний вже стелиться зеленими посівами, першими паростками озимих, уже чекає сонця, вологи, людського догляду.

 У цей святковий день ми маємо нагоду вклонитися матінці-землі і тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу. Дякую вам за працьовитість, щедрість душі, і терплячість.

Бажаю всім сільським трудівникам Волочиського краю міцного здоров’я, радості. Хай щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними.

Голова адміністрації В. СЕРГІЙЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора