Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День Незалежності України святкували у Волочиську

Дата: 27.08.2018 08:56
Кількість переглядів: 825

24 серпня на  Волочищині відбулися урочисто-святкові заходи з нагоди відзначення 27-ї річниці Незалежності України.  

Свято розпочалося з покладання квітів представниками влади, керівниками установ та організацій до пам'ятника Т.Г.Шевченку та відкриття районної Дошки Пошани. 

Відповідно до спільного розпорядження голів райдержадміністрації та районної ради на району Дошку Пошани  в цьому році було занесено 8 трудових колективів та 17 передовиків промислового, сільськогосподарського виробництва, комунального господарства, кращих представників інтелігенції та громадських організацій району.

З вітальним словом до усіх присутніх звернулись голова районної державної адміністрації  В. Сергійчук, голова районної ради С. Пазюк, міський голова К.Черниченко, народний депутат України С. Лабазюк. 

З метою вшанування та визнання особистостей, які внесли вагомий внесок в розвиток Волочиського району та піднесення його статусу, досягли значних успіхів у професійній діяльності звання «Почесний громадянин Волочиського району» отримав заслужений мастер спорту з веслування на байдарках і каное В.Вешко. 

Із жалобним сприйняттям,  враховуючи події на Сході України, за мужність і героїзм, виявлені в боях за незалежність та збереження територіальної цілісності України, з метою увіковічення пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції, присвоєно посмертно звання «Почесний громадянин Волочиського району» двом нашим загиблим землякам:

Вегері Геннадію Петровичу та Королю Павлу Анатолійовичу. Пам’ятні дипломи, нагрудні знаки та квіти отримали родичі загиблих. 

 Далі, згідно програми святкувань, керівники району, представники об’єднаних територіальних громад, трудові колективи підприємств, установ та організацій району, державні службовці, службовці органів місцевого самоврядування, депутати районної ради  всіх скликань, ветерани війни, учасники АТО, громадськість, учнівська молодь, жителі та гості району взяли участь у святковій ході колони. 

 Після чого на великій сцені посеред площі розпочалася концертна програма.  

Після привітань очільників району та міста відбулось нагородження достойних громадян району Почесними  грамотами та Подяками обласної державної адміністрації та обласної ради, спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради, грамотами міської ради, цінними подарунками і квітами.

Під час урочистої частини святкування на центральній площі міста розгорнулися виставка-розпродаж виробів народних умільців, виставка учасників конкурсу на кращий коровай, виставка переможців фотоконкурсу на краще фото про Волочиськ.

На вулиці Слави о 12.00 год. розпочав свою роботу  відкритий чемпіонат із силового екстриму - «Битва команд».

Далі відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого перинатального відділення Волочиської ЦРЛ.

Додав яскравих та незабутніх вражень показовий лицарський бій від учасників клубу історичної реконструкції зі Збаразького замку.

За підтримки благодійного фонду народного депутата С.Лабазюка «Ми поруч»  справжнісінькі козаки щедро пригощали гостей свята українськими стравами.

Малеча мала змогу безкоштовно розважатись на батутах та веселитися у парку атракціонів.  

Святкування продовжилося товариською зустріччю з футболу між збірною України ветеранів та ТОВ «Агробізнес».   

За підтримки народного депутата України С.П.Лабазюка увечері жителів та гостей міста розважав  популярний український естрадний гурт «ТІК»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора