Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося спільне засідання колегії райдержадміністрації та президії районної ради

Дата: 17.02.2017 08:55
Кількість переглядів: 663

 Фото без опису16 лютого, відбулося спільне засідання колегії райдержадміністрації та президії районної ради.

На порядок денний засідання  виносилися ряд важливих у життєзабезпеченні району питань.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

По першому питанню про підсумки соціально-економічного розвитку району за 2016 рік прозвітував начальник управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Ю.Марущин. Також, Юрій Віталійович коротко проаналізував проект Програми соціально-економічного розвитку на 2017 рік, який буде розглядатись на черговому пленарному засіданні сесії районної ради.

Фото без описуПо другому питанню про виконання вимог законодавства щодо забезпечення мінімальної заробітної плати в районі було заслухано начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації, депутата районної ради О.Партику.

Про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування протягом 2016 року доповів заступник голови райдержадміністрації В.Пендилюк.

Розглядаючи кожне питання, голова районної державної адміністрації Володимир Миколайович, члени колегії та президії робили детальний аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями щодо покращення роботи.

Фото без описуПідсумовуючи розглянуті питання, голова райдержадміністрації висловив побажання покращити роботу і взаємодію між установами, організаціями району, ОТГ та сільськими радами, адже спільна робота має бути спрямована на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По закінченню засідання була проведена нарада з головами  сільських рад по питаннях освоєння коштів та проведення реформи децентралізації.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора