Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася зустріч з директором Львівського територіального управління НАБУ

Дата: 31.10.2018 08:43
Кількість переглядів: 844

30 жовтня у великому залі засідань районної державної адміністрації відбулася зустріч з директором Львівського територіального управління НАБУ Тарасом Лопушанським.

Юрисдикція Львівського територіального управління поширюється на 8 західних областей нашої країни, в тому числі і на Хмельницьку область. До обов’язків Національного бюро входить взаємодія з іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та іншими суб’єктами для виконання своїх обов’язків, здійснення інформаційно-аналітичної роботи з метою виявлення та усунення причин і умов, що сприяють вчиненню кримінальних правопорушень.

На зустріч були запрошені працівники установ, організацій, представники ОТГ, сільські,  голови, працівники кадрових та юридичних служб, представники громадських організацій та політичних партій.

Під час зустрічі Тарас Лопушанський ознайомив присутніх із структурою та чисельністю, правами, обов’язками та діяльністю НАБУ, розповів про роботу Бюро, навів приклади корупційних правопорушень та послідовної роботи щодо їх виявлення.

На завершення зустрічі Т.Лопушанський відповів на запитання, що цікавили учасників заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора