Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Свято Останнього дзвоника

Дата: 26.05.2017 19:00
Кількість переглядів: 566

Фото без описуОт і завершився ще один навчальний рік. З букетами квітів і слідами суму на очах йшли до своїх «других домівок» учні, щоб залишити – хто на три місяці, а хто й назавжди – шкільні парти, за якими сиділи, слухаючи один за одним цікаві розповіді улюблених вчителів, і не думали про те, наскільки скоро промине ще один рік.

У п’ятницю, 26 травня, у загальноосвітніх закладах району було проведено свято Останнього дзвоника. В населених пунктах району випускників вітали представники районної влади, директори, благословили на добру путь батьки і духовенство.

 Перший заступник голови райдержадміністрації О. Карун побував на святі Фото без описуОстаннього дзвоника у Богданівській ЗОШ І-ІІ ст., заступник голови райдержадміністрації В. Пендилюк у Поповецькій ЗОШ І-ІІІ ст, голова районної ради С. Пазюк та завідувач сектору освіти РДА Т.Атаманчук завітали до Соломнянської та Гречанецької шкіл. А також, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій відвідали інші освітні заклади в населених пунктах району. Усі привітали школярів, вчителів та батьків із закінченням навчального року, побажали міцного здоров’я, родинного благополуччя, школярам відпочинку на літніх канікулах, випускникам – самореалізації та життєвих гараздів, здійснення мрій та сподівань.

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора