Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Савчук: Проект рішення Уряду щодо продовження програми «теплих» кредитів у 2017 році схвалено на Урядовому комітеті

Дата: 24.01.2017 08:25
Кількість переглядів: 516

Сьогодні, 19 січня 2017 року на засіданні Урядового комітету з питань європейської, євроатлантичної інтеграції, міжнародного співробітництва та регіонального розвитку схвалено проект постанови Кабінету Міністрів України щодо продовження у 2017 році популярної та затребуваної програми безповоротної фінансової допомоги населенню та ОСББ на утеплення житла.

«Програма фінансової допомоги на впровадження енергоефективних заходів надзвичайно затребувана населенням та ОСББ. Це доводять і всезростаючий попит, який ми фіксували впродовж 2 років, і численні запити громадян, які очікують її продовження у цьому році», - прокоментував С. Савчук та додав, що більше 200 тисяч сімей, які стали учасниками програми, змогли впровадити енергоефективні заходи та вже значно менше сплачують за комунальні послуги.

«Продовження програми є нагальним, аби ще сотні тисяч громадян у цьому році змогли отримати безповоротну фінансову допомогу від Уряду на утеплення житла. Найближчим часом проект Постанови має бути розглянуто на засіданні Уряду», - наголосив С. Савчук.

Держенергоефективності висловлює щиру подяку за прийняте рішення щодо продовження програми на 2017 рік Голові Урядового комітету - Віце-прем'єр-міністру із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванні Климпуш-Цинцадзе та Віце-прем’єр-міністру України – Міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадію Зубку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора