Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації

Дата: 31.10.2018 08:18
Кількість переглядів: 818

Фото без описуКожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці. Адже ефективний захист прав дитини - один із пріоритетів  соціальних ініціатив Президента України. Саме тому влада сьогодні докладає максимум  для послідовного впровадження державної соціальної політики з підвищення стандартів життя, направлених, насамперед, на захист прав дітей.

30 жовтня 2018 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Пендилюка В.В. відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації. 

На засіданні  комісії з питань захисту прав дитини були розглянуті питання щодо права дітей, які обділені батьківською любов’ю та піклуванням жити в родині, отримувати  любов та піклування зі сторони дорослих та мати сприятливі умови життя та розвитку своїх здібностей та талантів.

На  розгляд комісії  виносилося ряд  питань: про надання висновку щодо можливості позбавлення батьківських прав матері відносно дитини; про порядок участі батька  у вихованні та спілкуванні з дитиною; про надання дозволу громадянину  на укладення договору дарування квартири  на ім’я дитини; про  доцільність надання щорічної додаткової оплачуваної відпустки громадянці   Волочиського району; про надання дозволу батькам на приватизацію земельної ділянки, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться на території Волочиського району  на ім’я дитини; про стан виховання, утримання і розвитку прийомних дітей в 3 прийомних сім’ях на базі родин.Фото без опису

У засіданні взяли участь представники управлінь та відділів райдержадміністрації, освіти, управління соціального захисту населення, міської та селищних ОТГ.

У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти і обставини, що склалися у долі дітей, прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора